Even voorstellen

Mijn naam is Marleen. Ik woon in Sint-Mariaburg Ekeren.

foto van Marleen Somers, massagetherapeut van Serafine Wellness

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in 'gezondheid in al zijn facetten'. Wat begon als hobby, het masseren van vrienden en familie met veel liefde en plezier, werd al snel een passie: ik las werkelijk alles over massage en volgde verschillende cursussen en workshops in die richting: aromatherapie, Bachbloesem, oorkaarsen, 4 temperamentenleer, voedingsleer, ...

Ik wou echter meer en in 2008 heb ik bij de Schoonheidsschool IVBO te Antwerpen (erkend door het Vlaams Gewest) een professionele opleiding 'Massagetherapeut' gevolgd.

In 02/2009 slaagde ik in het examen via de centrale examencommissie in Brussel en behaalde ik het erkend getuigschrift 'masseur'. Dit is in België het enige erkende vestigingsattest om het beroep van masseur te mogen uitvoeren.

Volgende cursussen volgde ik de laatste jaren:

  • Shiatsu (IVBO Antwerpen: 02/2015),
  • Vlindermassage (oostwestcentrum Antwerpen: 09/2010),
  • Voetreflexologie (IVBO Antwerpen: 03/2009),
  • Wellness wetenschappen (IVBO Antwerpen: 02/2009),
  • Massagetherapeut (IVBO Antwerpen: 11/2008),
  • Kruidenstempelmassage (IVBO Antwerpen: 09/2008),
  • Hot Stone massage (IVBO Antwerpen: 06/2008),
  • Reiki Graad 2: 10 /2000,
  • Reiki Graad 1: 7/2000.

Aanbieden van nieuwe behandelingen in mijn praktijk wordt altijd voorafgegaan door de nodige bijscholing.

Mijn natuurlijke aanleg voor massage wordt versterkt door mijn warme handen die tijdens elke behandeling steeds als zeer aangenaam ervaren worden.

Mijn hoofddoel is jou een ontspannen moment voor jezelf te geven. Ik oordeel niet en ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Zo kan je losjes en ontspannen de stress van het dagelijkse leven weer beter aan:
voel je goed in je vel!

Een goede massage gaat veel dieper dan de huid alleen, zelfs dieper dan spieren en botten. Een goede massage werkt helemaal door tot in het diepst van je ziel.

Top

Serafine Wellness
Schepersveldlei 60
2180 Ekeren
marleen@serafine-wellness.be

Telefonisch elke weekdag
GSM: (0477) 29 78 09
Ik masseer alle weekdagen van 14:00 u tot 21:00 u (behalve op vrijdag).
Top
Logo Serafine Wellness Op zoek naar een origineel cadeau? Verras je familie, vrienden of je liefste met een fijne massage. Geef een Serafine cadeaubon voor verjaardag, Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis, Nieuwjaar, een herstel na ziekte, ...
webdesign by netcreations