Serafine Wellness

Voel je goed in je vel

Massages

Wanneer je een afspraak maakt geef ik je graag steeds de massage die je op dat moment nodig hebt. Misschien gaat jouw voorkeur uit naar een stevige massage of heb je juist liever eerder zachte bewegingen. Sommige pijnpunten kunnen extra aandacht vragen.

Bij elke afspraak bespreken we vooraf de behandeling en kan je mij aangeven wat je precies verwacht.

Prijzen opzoeken kan je in onze handige prijslijst.

Gebruik volgende opsomming als basis: combineer en maak je keuze!


Ontspannende massage

Ontspanning - lichaam

Bij een ontspanningsmassage masseer ik je ganse lichaam met extra aandacht voor stressgebieden, die intenser behandeld worden

Een ononderbroken vloed van langzame strijkingen, knedingen, fricties en schuddingen brengen je lichaam en geest in een staat van diepe ontspanning en geven je nieuwe energie.

Ik start met het losmaken van je nek, schouders en rug. Ondersteunend gebruik ik hierbij warmtecompressen die diep inwerken op de spieren en de doorbloeding stimuleren zodat afvalstoffen sneller kunnen afgevoerd worden.

Daarna worden je benen, voeten, armen, handen en buik onder handen genomen. Ik eindig met de behandeling van je hoofd en gelaat. Na de massage krijg je rustig de tijd om tot jezelf te komen op de massage tafel.

Tijdens de massage worden drukpunten behandeld en door lymfedrainage het lymfestelsel gestimuleerd. Elke massage wordt ondersteund door Reiki: ervaar hierbij de natuurlijke, rustgevende energie die door mijn handen in je lichaam stroomt.

Deze massage laat de spieren ontspannen, vermindert pijn, bevordert de bloedsomloop en heeft een goede uitwerking op de spijsvertering. Je voelt je vertroeteld en besteedt tijd en aandacht aan jezelf en aan je lichaam.

Voel je goed in je vel!

Ontspannende massage

Ontspanning - lichaam

Duur - Prijs

90 min - 70 €

120 min - 85 €

Ontspanning - nek, schouders, rug

Duur - Prijs

60 min - 65 €

Ontspanning - hoofd en gelaat

Bij deze deelmassage concentreer ik me volledig op je hoofd en gelaat.

Duur - Prijs

30 min - 50 €


Top

Zweedse massage

Zweedse massage - lichaam

Wordt je reeds lang geplaagd door die knagende pijn in je rug? Blijft die blokkade in je schouders maar aanslepen? Dan is Zweedse massage zeker iets voor jou!

Je ganse lichaam wordt tijdens een sessie intens behandeld: Ik maak langzame, glijdende bewegingen met de bloedstroom mee om je bloedcirculatie te bevorderen. Uiteraard krijgen je gevoelige plekken hierbij extra aandacht. Niet enkel de huid wordt hierbij gemasseerd maar ook de gewrichten komen aan de beurt.

Door het licht kneden en uitvoeren van cirkelvormige wrijvingen worden afvalstoffen verwijderd en vermoeide spieren verlicht. De natuurlijke olie die ik hierbij gebruik, vermindert de druk en voedt je huid, zodat deze zacht en soepel blijft.

Na een Zweedse massage is je lichaam volledig ontspannen en energieker: je voelt je goed in je vel en je kan opnieuw de wereld weer aan!

Zweedse massage

Duur - Prijs

90 min - 75

120 min - 90 €

Top

Hot Stone

Hot Stone - lichaam

Hot Stone massage is een intense warmte massage: ik masseer je ganse lichaam met verwarmde lavastenen.

De behandeling bestaat vooral uit rustige cirkelvormige strijkbewegingen . Er wordt zowel met de stenen als met de handen gemasseerd.

De gebruikte stenen hebben een temperatuur van 45 tot 55 graden, rekening houdend met je gevoeligheid.

De heilzame werking van de intense warmte van de stenen zorgt voor een heel bijzondere belevenis: je bent volledig ontspannen en achteraf voel je je boordevol energie.

Na elke behandeling worden de stenen grondig gereinigd. De stenen worden energetisch terug opgeladen door ze met volle maan buiten in de tuin te leggen.

Hot stone massage

Duur - Prijs

90 min - 85 €

120 min - 95


Top

Kruidenstempels

Kruidenstempels - lichaam

De behandeling bestaat uit een combinatie van cirkelbewegingen, drukkende en slepende bewegingen met de kruidenstempels.

De werkzame stoffen uit de kruidenstempels komen vrij en worden goed opgenomen door de huid.

Voordat de massage begint breng ik eerst verwarmde gemberolie en basisch zout op je lichaam aan. Dit zorgt tijdens de behandeling voor een aangenaam peelingeffect.

Dit is een van de meest intensieve aanwendingen om te ontslakken en de huid te verzorgen. Blokkades worden opgelost en nieuwe energie kan weer doorstromen. Na de massage voel je je lichaam nog enige tijd natintelen.

Kruidenstempelmassage verlost je van stress en spanningen en brengt je innerlijke in evenwicht.

Kruidenstempels massage

Duur - Prijs

90 min - 95 €

120 min - 105 €


Top

Chocolade massage

Chocolade massage - lichaam

Deze zoete verwennerij laat je heerlijk van chocolade genieten zonder nadelige calorieën!

Ik masseer zacht je ganse lichaam met warme vloeibare olie, vermengd met echte pure chocolade
(85% cacao).

De chocolade zorgt niet alleen voor een diepe rust maar verzorgt je huid ook rijkelijk en geeft je een gelukzalig euforisch gevoel.

De chocolade geeft je niet enkel volledige ontspanning maar prikkelt al je zintuigen en helpt je bij het terugvinden van een goed humeur.

Douchen na de massage is mogelijk om eventuele overtollige olie en chocolade te verwijderen.

Chocolade massage

Duur - Prijs

90 min - 80

120 min - 95 €


Top

Honing massage

Honing massage - lichaam

Honing massage is uitermate geschikt voor een droge huid: verzorging met een zachtheid en een buitengewone kracht die de huid vernieuwt en voedt.

Na de behandeling is de huid glad, sterk en zeer zacht.

Je ganse lichaam wordt gemasseerd met warme vloeibare olie, vermengd met natuurlijke honing. De honing wordt door zachte strijkbewegingen aangebracht en wordt makkelijk door de huid opgenomen. De olie verhoogt de elasticiteit van de huid en voorkomt rimpels.

Douchen na de massage is mogelijk om eventuele overtollige olie en honing te verwijderen.

Honing massage

Duur - Prijs

90 min - 80 €

120 min - 95 €


Top

Voetreflexologie

Ontspanning - voetmassage

De behandeling wordt gestart met een reinigend, verzorgend voetbad ( 40 °C ) om je voeten voor te bereiden op de voetmassage.

Daarna worden je beide voeten intensief gemasseerd. De behandelde zones van de voet, staan in verbinding met organen, spieren en gewrichten in het hele lichaam. Massage van de juiste reflexpunten stimuleert de doorstroming van energie. Spanningen of blokkades worden opgeheven.

De massage van de reflexzones bewerkt een intensieve doorbloeding van het ganse organisme. Het lichaam aktiveert daardoor zichzelf en krijgt meer weerstand.

Een voetmassage geeft je niet alleen een intens gevoel van ontspanning maar is in de eerste plaats een oppepper en geeft je nieuwe energie.

Voetreflexologie

Duur - Prijs

60 min - 50 €


Top